Miksi kannattaa olla InTek Pro ry:n jäsen?

Osaavien ammattilaisten edunvalvoja Infra-alan Toimihenkilöliitto InTek Pro ry on Destia Oy:n palveluksessa olevien toimihenkilöiden liitto.

Se valvoo jäsenyhdistystensä henkilöjäsenten:

  • ammatillisia
  • sosiaalisia
  • oikeudellisia
  • palkkauksellisia ja
  • yhteiskunnallisia etuja.

InTek Pro jäsenyhdistys kuuluu Ammattiliitto Pro:hon ja sitä kautta STTK:hon.  

HAE JÄSENYYTTÄ

Voit hakea InTek:n jäsenyyttä, kun olet Destiassa töissä ja kuulut toimihenkilösopimuksen piiriin. Liity jäseneksi täyttämällä sähköinen JÄSENHAKEMUS. Ammattiliitto Pro toimittaa uudelle jäsenelle jäsenkortin noin kuukauden kuluessa siitä, kun jäsenhakemus on saapunut. 

Jäsenmaksun suuruus on 1,25 % bruttopalkasta. Maksu on enimmillään 49 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen ja sen voi vähentää verotuksessa kokonaisuudessaan.

VAKUUTUSTURVA

Ammattiliito Pro on vakuuttanut sinut Turvassa-jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Jäsenet on vakuutettu myös ammatillisella vastuuvakuutuksella. Katso tarkemmat tiedot vakuutuksista Pro:n nettisivuilta.

TYÖTTÖMYYSTURVA

Ammattiliitto Pron ja siten myös InTek Pro ry:n jäsenten työttömyyskassa on Työttömyyskassa Pro. Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy Pro:n jäsenmaksuun. Työttömyyskassa turvaa toimeentulosi työttömyyden, vuorotteluvapaan ja työllistymistä edistävien palveluiden aikana. Kassa myös opastaa, neuvoo ja tiedottaa etuuksista ja niiden hakemisesta. Jäsenenä sinua palvelevat kokeneet asiantuntijat, jotka tuntevat alasi erityispiirteet ja auttavat sinua kaikissa työttömyysturvaan liittyvissä asioissa. Tavoitat heidät vuoden jokaisena arkipäivänä, puhelimitse tai näppärästi sähköisen asioinnin kautta.

Kun työttömyys tai lomautus on kohdallasi toteutunut tai toteutumassa, neuvoja ja ohjeita löydät Työttömyyskassa Pro:n sivuilta:
http://www.prokassa.fi/ 

LUOTTAMUSMIESPALVELUT

Luottamusmies neuvoo ja opastaa mm. mitä työsopimuksessa pitää sopia, miten määräytyy vuosiloma, maksetaanko
ylitöistä rahaa vai saako niistä vapaata, kuinka korvataan matkakustannukset.

KOULUTUS

InTek Pro tukee järjestö- ja luottamusmieskoulutusta koulutukseen osallistuvia.

TIERAKENNUSMESTARI-LEHTI

Ammatillista osaamista palvelee InTek ry:n Tierakennusmestari-lehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja jaetaan jäsenetuna kaikille liiton jäsenille. www.tierakennusmestari.fi

JÄSENEDUT

InTek:n jäsenetuja mm. pankki- ja vakuutussopimuksia, polttoainealennuksia, lomatarjouksia, kuntoremontteja, virkistyslomia, hotelli- ja matkailualennuksia sekä risteilyalennuksia. Lisätietoja jäseneduista https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/jasenedut